tepsi fedővel
Tepsi fedővel

Minden olyan esetben, amikor sütni vagy főzni készülünk, a célnak megfelelő edényeket érdemes használni. Ennek köszönhetően a tálalt étel mindig ízletes, egészséges és mutatós lesz. Ha nincs még otthon megfelelő tepsi, serpenyő vagy egyéb edény, akkor érdemes az Edényshop honlapján szétnézni és rendelni.

Aki nagyon szeret sütőben készíteni különféle húsokat és zöldségeket, annak jól jön egy tepsi fedővel együtt. Ebben könnyedén meg lehet párolni bármit. Ha lehetőségünk van választani, döntsünk könnyen tisztítható változatok mellett! Ezek rendszerint alumíniumból készülnek, hogy a hőt hamar felvehessék és átadhassák, illetve kerámia vagy gránit bevonatúak, hogy az ételek ne tapadjanak le bennük akkor sem, ha nem használunk olajat.

A tapadásmentes tepsi fedővel és anélkül is használható, bátran készülhet benne hús, illetve rakott, sült vagy párolt zöldség. Böngésszen a webáruházban akkor is, ha ajándékot szeretne venni hobbiszakács családtagjainak, szeretteinek. Nagyon széles a választék, és mindig van akciós ajánlat is!