Biztonsági kamera rendszer

Az elmúlt években sajnos megszaporodtak a betöréses elkövetések, amelyek a zárak biztonságosabbá válását eredményezték. Napjaikban már lehet venni 16 pontos biztonsági bejárati ajtókat, amelyeken garantáltan nem jutnak be az elkövetők. A biztonsági kamera rendszer kitűnő megoldás ahhoz, hogy az illetéktelen behatolók ne vigyék el az ingóságokat és egyéb vagyontárgyakat.

A biztonsági kamera rendszer még megfigyeléshez is kiváló választás, mivel nagyon sokszor szükség van a dolgozók felügyeletére. Nem mindig lehet nyomon követni a munkájukat, ami gyakran kellemetlenségekhez és el nem végzett munkához vezet. Az alarmdirect.hu weboldal szakemberei szerencsére a segítségére lesznek, hogyha kamerára van szüksége.

A biztonsági kamera rendszer arra is okos megoldás, hogy a nap vagy a hét régebbi eseményeit visszanézhesse. Régebben videó kazettákra rögzítették a megfigyelőrendszerek a felvételeket. Manapság már igen nagyméretű merevlemezre veszik fel az adott napi történéseket. A távoli vezérlés pedig egy plusz funkció. Egy biztonsági kamera rögzíthet képet, mozgást és hangot is.

Ezekre igen nagy szükség lehet, hogyha illetéktelen behatolók törtek be a cégéhez vagy az otthonába és szeretné kideríteni a céljukat, valamint a kilétüket. Figyeljen oda, hogyha ipari területre vásárol biztonsági kamerát, az minimum Full HD minőségű felvételeket készítsen! Amelyik kamera rosszabb minőségű képet rögzít, sajnos nem biztos, hogy ki fog derülni az elkövetők személye. Ugyanis a rossz minőségű felvételeken nem lehet kivenni tisztán a betörők arcát, korát és egyéb nyomozáshoz szükséges jellemzőiket.