Kategória Szórakozás

Imitálja a valóságot a játékkonyha

A gyerkőcök még tele vannak energiával és állandóan csak játszanának, ami érthető, hiszen így tudnak megfelelően felkészülni az életre. Érdemes minden lehetőséget megadni nekik ahhoz, hogy maximálisan ki tudjanak bontakozni. Remek döntés a játékkonyha rendelése, aminek jó néhány változata, szinte teljesen olyan felszereltséggel rendelkezik, amilyen az eredeti.

Nem árt, ha a lurkók el tudnak igazodni a lakás ezen helyiségében. Ismerjék meg a játékkonyha használatán keresztül, hogy pontosan milyen a felnőttek világa, legalább részben. Az sem kizárt, hogy ennek hatására fogják jobban megbecsülni a szüleik munkáját. Szettben, de akár darabonként is megvásárolható és felszerelhető a teljes játékkonyha. Ismerkedjünk meg a különböző változatokkal és kiegészítőkkel online!

Kategória Szórakozás

Memória játék és jóga gyakorlatok

A memória fejlesztését már egészen kicsi korban érdemes elkezdeni. Már a legkisebbeknek is olyan játékokat lehet vásárolni, amelyek által játékosan tanulhatnak.

Ennek érdekében a legjobb a memória játék, amivel a szülők, keresztszülők megajándékozhatják imádott kicsinyeiket. Óvodás kortól ajánlott memória fejlesztésére az okosodjvelunk.hu internetes áruházban megvehető Yoga Memory nevű játék. Ezzel egyszerűen próbára tehetik az elméjüket és a testüket is a kicsik.

Kategória Szórakozás

Infraszauna a betegségek megelőzéséért

A kellék az otthonában is használható, és ha beszerzi, azzal egy remek kikapcsolódással kedveskedhet környezetének, családtagjainak. Az infraszauna amellett, hogy kiváló családi program, nagyon egészséges is. Alkalmazása során emelkedik a test hőmérséklete, és természetes módon erősödik az immunrendszer.

A felfokozott verejtékezés által távoznak a lerakódott méreganyagok, ez pedig nagyban elősegíti a szervezet regenerálódásának folyamatát. Javítja az egészségi állapotot, csökkenti az újabb lehetséges betegségek kialakulásának kockázatát. Tehát használatával könnyebben elkerülheti majd a betegségeket, de ha mégis elkapja valamelyiket, sokkal gyorsabban gyógyulhat általa.

Kategória Szórakozás

Kreativitásban nincs hiány a felnőtt színezőben

A kreativitás fejlesztése nemcsak egy megnyugtató és relaxáló tevékenység, hanem segíthet bizonyos munkaterületeken való előrelépésben is.

A felnőtt színező tökéletes eszköznek bizonyul ezt tekintve, hiszen arra sarkallja az embert, hogy a legegyedibb módon válassza ki a színeket. Számtalan típus vásárolható meg Magyarországon is, és aki egyet befejez, már veheti meg a következőt. Hol szerezhetőek be a legújabb fajták?

Kategória Szórakozás

Baroque Hostel Budapest hangulatos szobákkal

Unod már a hagyományos szálláshelyeket és inkább valami különlegesre vágysz? Ha igennel feleltél a kérdésre, akkor vess egy pillantást a Baroque Hostel oldalára a http://baroque.insta-hostel.com/ címen, mert elképzelhető, hogy ez a szállás elnyeri majd a tetszésedet!

A kicsi létesítmény Budapest hetedik kerületében van, ahonnan nem lesz nehéz a főváros felfedezése. A Baroque Hostel jó értékelést kapott a korábbi turistáktól, ezért bátran utánanézhetsz ennek a szálláshelynek.

Kategória Szórakozás

Étcsokoládé az igazi ínyenceknek

Sokan vannak úgy vele, hogy egész egyszerűen nem bírják abbahagyni a csokoládé fogyasztását. Az étcsokoládé rengeteg változatban kapható manapság a boltokban, de aki valami egyedi és különleges finomságra vágyik, az itt található webáruházból vásárol.

Gazdag választékot kínál ez a bolt a klienseinek, hiszen kapható itt narancsos, levendulás, chilis, sós, gyömbéres, rozmaringos ízesítésű étcsokoládé, de cukormentes változatok is, ami a cukorbetegeknek ajánlott. Tehát bárki, aki különlegességre vágyik, megtalálhatja itt a megfelelő finomságot.

Kategória Szórakozás

A híres magyar fürdőkristály. Tudja honnan származik?

Találkozott már a fürdőkristály nevével? Ha nem, akkor feltétlenül olvassa el ezt a cikket, mert itt írunk a híres magyar termékről. A fürdőkristály alapjában véve Bükfürdő nevéhez köthető,

 

ezért a Szallaskeres.hu oldalon bátran foglalhat helyet az itteni hotelekbe és apartmanokba, ha ki szeretné próbálni, hogy milyen az itteni termálfürdő. Annak sincsen semmi akadálya, ha előtte otthon is próbát szeretne tenni az ásványi anyagokban gazdag fürdőkristállyal, mert több helyről is beszerezhető ez a termék.

Kategória Szórakozás

Önnek kedvező telefon internet

Az Invitel színes csomagajánlatokkal áll az ügyfelei rendelkezésére. Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot, amiben telefon internet és tv szolgáltatások gazdag kínálata tárul Ön elé. Az ideális csomag kiválasztásához adja meg a címét.

Majd a megvásárolható csomagok közül jelölje ki az óhajtott csomagot. Jelen pillanatban hatféle csomaggal rendelkezik, Színvilág S, Színvilág M, Színvilág L, Színvilág XL, Színvilág XXL, Színvilág 3XL. Ezek között az eltérés a biztosított tv csatornák száma, az internet sebessége és a csomag ára.

Kategória Szórakozás

Előbb sci-fi regények, majd klasszikusok

Hosszú sorban álnak a könyvüzletek polcain a tudományos-fantasztikus könyvek. Úgy tűnik, a fiatalok egyre gyakrabban olvassák ezt az irodalmat. A sci-fi regények vonzalma a fiatalok számára az, hogy a cselekmény nem túl bonyolult és általában az író nem bonyolítja túlságosan a jeleneteket.

Vagyis könnyed olvasni való, nem igényel megfeszített figyelmet, egyes esetekben egyetlen nap alatt is kiolvashatóak. De nem kell félreérteni, a sci-fi regények ettől nem üres tartalmú dolgok, a mondanivalója velős és mély nyomot hagy az olvasóban, csak egy kicsit eltér a klasszikus, megszokott formáktól.

Kategória Szórakozás

A fűtés klíma nem pazarol

Bizonyosan mindenki hallotta már, hogy az energiatermeléshez elmaradhatatlanul szükséges alapanyagok, gáz, szén, kőolaj a világ minden táján fogytán van.

Hogy takarékoskodjunk az üzemanyaggal, a modern fűtéstechnikákat egyenesen kötelesek vagyunk használni. Ilyen alternatíva lehet a fűtés klíma is. Egy prémiumminőségű légkondicionáló berendezés teljes mértékben eleget tesz a lakása fűtés-hűtés igényeinek.

Kategória Szórakozás

2015-ös Szemrevaló Filmfesztivál

Idén szeptember 24. és október 3. között lesz látható a SZEMREVALÓ! Filmfesztivál, amely a Svájci Nagykövetség, az Osztrák Kulturális Fórum, továbbá a Goethe Intézet közös alkotása. Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a fesztivál, amelyen kiváló alkotásokat tekinthetnek meg az érdeklődők. A fesztiválon több alkotóval is találkozhatnak a nézők. A program nagy figyelmet fektet a másság és a migráció kérdéseire.

kötőkönyv
Kategória Szórakozás

Hogy néz ki egy profi kötőkönyv?

Kötni könnyedén meg lehet tanulni könyvek segítségével. A színes képekkel, részletes leírásokkal szinte azonnal el lehet sajátítani még a legbonyolultabb mintákat is. A kötőkönyv felépítésénél odafigyeltek arra a szerzők, hogy ne csak a mintákat mutassák be, hanem hasznos tanácsokat adjanak azzal kapcsolatosan, hogyan lehet azokat egyszerűen, ízlésesen összekötni. A kötőkönyv akkor is a segítségünkre siet, amikor elrontottunk egy lépést és nem szeretnénk lebontani a teljes munkánkat.

Kategória Szórakozás

Milyenek a kártya gyerekeknek?

A kicsik egyik kedvenc játéka a kártyajáték. De nem mindegyik kártya gyerekeknek való. Figyelembe kell venni az életkori sajátosságaikat, amikor kiválasztják a játékkártyát a szülők. A gyermekek vonzónak találhatják a pókerkártyát ugyan, de még azokat a komoly játékokat, amelyeket a felnőttektől láttak nem tudják játszani velük.

Ezért is fontos, hogy előbb megismerjék az egyszerű szabályok szerint játszható kártyákat és kártyajátékokat. Így elsajátíthatják azokat az alapszabályokat, amelyek minden előfordulnak.

Kategória Szórakozás

Filmzenei album a Liza, a rókatündérből

A Liza, a rókatündér hatalmas sikert aratott hazánkban. Ujj Mészáros Károly első nagyjátékfilmje már a 13. hete tekinthető meg a mozik műsorán és úgy tűnik, hogy a 10-es toplistán is biztos helye van. Az alkotók májusra egy videoklippel, Filmzenei albummal, valamint egy Filmzene bulival kedveskednek a rajongóknak. A buli a Fogasházban lesz elérhető május 22-én este. A zenét Dj Tomy Tani szolgáltatja, majd Hajnal Tímea képviseletében a Dj Szabo Sim vág vissza.

Kategória Szórakozás

Kiváló előadások különleges stílusban

A Hortus M. Singers új programjával ismerkedhetnek meg hamarosan az érdeklődők. A Jónás Könyvét hallgathatják meg az érdeklődők, a capella kivitelben. A mű 12 tételes, amelyet Bogár Imre zeneszerző írt, Babits Mihály verse alapján. A darab előadója a Hortus M. Singers, amely egy kiváló énekegyüttes. Rendkívül magas művészi színvonallal rendelkezik. Nagy nemzetközi múlttal rendelkezik a banda, hiszen több helyen is felléptek már. Eddigi munkájuk során kiváló eredményekkel gazdagodtak.

Kategória Szórakozás

Közönségtalálkozó a Cinema City Arénában

Február 20-án egy közönségtalálkozón vehetnek részt a Liza, a rókatündér rajongói. A találkozóra a Cinema City Arénában kerül sor, pénteken este 19 órakor. A film egy romantikus vígjáték, amelynek a vetítése után a nézők társaloghatnak a rendezővel, valamint Gubik Ágival, Bede-Fazekas Szabolccsal, valamint Schmied Zoltánnal. Liza egy csinos, azonban szerény ápolónő, akinek az élete egy csapásra megváltozik. Születésnapjára kimenőt kap, így elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét.

Kategória Szórakozás

A tablet gps segít a tájékozódásban

 

Jelenleg már egyre több funkciót vehetünk igénybe egyetlen készülék segítségével. A tablet gps használata tökéletes, ha valaki egy ismeretlen útra indul és nem szeretne eltévedni. Ilyenkor csupán be kell kapcsolni a gps funkciót, megtervezni egy útvonalat és máris indulhat az utazás az ismeretlen útvonalakon is. Ezzel a lehetőséggel végre nem szükséges egy külön készüléket megvásárolni, ha navigációra van szükségünk, megfelel erre egy alkalmas tablet is. Számtalan készülék áll a rendelkezésünkre és talán éppen ezért nehéznek tűnhet a választás.

Kategória Szórakozás

Budapesti filmek október közepén

A Filmhéten több dokumentum- és ismeretterjesztő film lesz látható. Október 13 és 19 között a MOP Parkban lesznek láthatóak a Budapestről szóló filmek, amelyek a főváros különböző arcait mutatja be. A Filmhét első napján Lerner Balázs Budapest Underground című film, amely egy ismeretterjesztő kategóriába sorolható alkotás. A következő alkotás Gyarmathy Lívia nevéhez fűződik, amely A tér című film lesz. A film azt a folyamatot mutatja be a nézőknek, ahogy a rendező ablaka alatt felállították a Turul-szobrot. Kocsis Tibor ismeretterjesztő filmje is látható lesz, a Neve is van: Budapest. A filmet október 15-én lesz látható. Majd ismét 15-én a Nekem Budapest című film is látható lesz.