Hihetetlenül gyönyörű tájakat találunk Magyarországon, például többnapos pihenést is betervezhetünk a varázslatos Mátrába. Az ország egyik legmagasabban fekvő településén, a Galya-tető szomszédságában lévő Mátraszentlászlón található egy minden komfortot biztosító vendégház, ahol meg lehet szállni.

Ráadásul a település nagyon sok programlehetőséget kínál a látogatóknak, például a környék aprócska falvainak, templomainak, erdőinek feltérképezése közben, még a táj jellegzetes ételeit is megízlelhetik. A vendégház 800 méter távolságra található a Mátraszentistváni Síparktól, ami nagyon jó hír a téli sportok szerelmeseinek.

A Kétkerék Vendégház üzemeltetését a megálmodói végzik, a háziasszony tartja a kapcsolatot a vendégekkel, elkészíti a reggeliket, minden adódó problémával őt lehet keresni. A ház műszaki állapotáért pedig a férfi tulajdonos felel. A vendégház a családosokat családbarát szolgáltatásokkal várja, a bringásokat pedig kerékpártartóval, szerszámokkal. Program- és útvonaljavaslatokat is kaphatunk tőlük.