Ha egy temperamentumos italra vágyunk, akkor keresve sem találhatnánk jobbat! A Tequila Silver ízében ott van egész Mexikó. A kék agavé semmihez sem fogható ízvilágot kölcsönöz ennek a remek italnak.

Aki azt gondolja, hogy megpróbálkozna az elkészítésével, annak bizony nem kevés türelemre lesz szüksége, mégpedig azért, mert a növény gumójának 12 évre van szüksége, hogy teljesen megérjen. Nyilván léteznek olyan változatok is ebből az italból, aminek az elkészítésére nem fordítanak ekkora figyelmet, viszont meg sem közelítik a Tequila Silver minőségét.

Éppen emiatt nagyon sokan próbálkoznak a Tequila Silver hamisításával, viszont Mexikóban és Európában is szabályok határozzák meg azt, hogy melyik ital nevezhető hivatalosan tequilanak.

A Tequila Silver mindenképp dobogós helyet foglal el a listán. Ez abból is jól látszik, hogy rengetegen rajonganak érte. Akad, aki tisztán kortyolgatva szereti ízlelgetni az agavé párlatot, míg más citromkarikával frissíti fel ezt a remek nedűt. Az italneked.hu webáruház most mindenkinek lehetőséget kínál ennek az italnak a megrendelésére.