tesztoszteron fokozó
Tesztoszteron fokozó

A testépítésről a mai napig nagyon sokan negatív véleménnyel vannak, mivel úgy vélik, hogy mindenki káros anyagok segítségével éri el az erőszint, illetve az izomtömeg gyors megnövekedését. Pedig ez természetes úton is kivitelezhető, csak meg kell találni a megfelelő tesztoszteron fokozó terméket, ami nem tartalmaz szteroidot és egyéb negatív hatással lévő összetevőt sem.

Ilyen tesztoszteron fokozó már hazánkban is készül, például a Nutriversum gyártósorain, ami egy prémiumkategóriás étrend kiegészítőket forgalmazó magyar cég. Ez többféle készítményt is kínál, mint természetes tesztoszteron fokozó, tabletta és por formájában egyaránt.

Az egyik a DARK Tribulus Terrestris, ami tablettánként 2000 mg királydinnye kivonatot tartalmaz. Erről az összetevőről köztudott, hogy az egyik leghatékonyabb tesztoszteron optimalizáló hatóanyag, ami fokozza ezen hormon termelődését.

A Nutriversum másik terméke, a porállagú DARK TST Complex szintén erre az anyagra alapul, de mellette a szibériai ginzeng, a maca és a vad jam gyökér pozitív hatásait is magáénak tudhatja. Bármelyiket ki lehet próbálni fenntartások nélkül, mivel a természetes tesztoszteron fokozó nem bír semmilyen mellékhatással és 25 éves kor felett minden férfira jó hatással lehet.

Ugyanis ez az a kor, amikor a saját termelés fokozatosan lassulni kezd, de ha valami újra beindítja, illetve felgyorsítja, akkor bárki alfahímnek érezheti magát, ami természetesen a külső szemlélőknek is fel fog tűnni. Tehát nem feltétlenül csak sportolóknak, testépítőknek ajánlott, hanem minden úriembernek, aki úgy érzi, jól jönne a tesztoszteron fokozó segítsége.