Toner rendelés egyszerűen
Toner rendelés egyszerűen

Rend a lelke mindennek! Ezt szeretik ismételgetni azok az emberek, akik látják a mai fiatalok nemtörődömségét. Egy vállalatban a feladatok arányosan el vannak osztva, mindenkinek felelni kell a saját kis részéért. Ha valakinek a toner rendelés a feladata, akkor azt is maradéktalanul el kell lássa, még akkor is, ha nem minden nyomtató az ő irodájában van.

Rengeteg bosszúságot okoz, amikor kiderül, hogy egy adott nyomtatóhoz nincs cseretoner. Persze egyből kitör a botrány, hogy aki felelős nem végzi rendesen a munkáját, hogy nem az első eset, hogy minden más nyomtatóba van mindig cserealkatrész.

A valóság az, hogy a bajok már az iroda felszerelésénél kezdődhetnek. Ha nem ésszerűen választják a felszerelést, gyakran kerülhetnek ilyen helyzetbe. A szabály egyszerű! A nyomtatót mindig ugyanattól a gyártótól kell választani és ha lehet, ugyanazt a típust minden irodába. Így a toner rendelés csak egy cseretonert kell magába foglaljon, hiszen mindegyik ugyanazt használja. Ugyanakkor figyelni kell a kapacitásra is.