vágyfokozók
Vágyfokozók

Elmúlt már 18 éves? Azt, hogy pontosan mi számít felnőtt tartalomnak, törvényi szabályozás írja elő. A pornográf képek és videók mellett, ki gondolta volna, hogy a vágyfokozók kereskedelmére is vonatkozik ez a fajta korlátozás? Az intimkellekek.hu internetes áruházban férfiaknak és nőknek való vágyfokozók egyaránt fellelhetőek a kínálatban.

Nos, az igazsághoz hozzátartozik, hogy valójában egy szexshopról van szó, ami valóban már minden kétséget kizáróan korhatáros hozzáférésűnek kell lennie. Amennyiben párjával vannak valamilyen nemi élettel kapcsolatos gondjaik, akkor ezek a készítmények könnyen orvosolhatják a problémát.

Ha az Ön által megrendelt vágyfokozók és további termékek együttes értéke meghaladja a bruttó 8000 forintos összeget, akkor a kiszállítás térítésmentes, tehát igazán megéri jól szétnézni a választékban. Ne feledje, hogy a nemi élete csakis Önre illetve az éppen aktuális partnerére vonatkozik, ezért a diszkréció mindenképpen alapvető tényező a webáruház dolgozóinál! Pontosan emiatt kérdezni se féljen, ha valami nem világos!