Az energiahatékonyság egy olyan komplex problémakör, amivel egyre többen kezdtek el komolyan foglalkozni az utóbbi években. Voltaképpen a 80-as évektől kezdve, amikor már láthatóvá váltak a nagyobb környezeti katasztrófák eredményei, elindult egy új trend. A világot fenyegető nagy globális felmelegedés további löketet adott ennek a témakörnek. A már elérhető TAO kedvezmény elektromos autó beszerzésére kiváló lehetőség, amit megéri kiaknázni. De miért van erre szükség?

Az egyre szigorodó EU szabályozások miatt megéri minden esetben előre tervezni és nem megvárni, amíg már elkerülhetetlen a cselekvés. Amennyiben így teszünk, akkor kihasználva az adókedvezményekben lévő lehetőségeket, jelentős költségmegtakarítás mellett szerezhetőek be olyan eszközöket, amelyek hosszútávon jelentős megtakarítást eredményeznek és még a cégünk megítélését is a jó irányba terelik. A TAO vagyis társasági adó kedvezményre minden olyan gazdasági szervezet jogosult, amelyik jövedelemszerzést végez és befizeti a megállapított költségeket.

Az adókedvezményben lévő előnyök

A versenyképesség megőrzése érdekében, a fejlesztésekre minden helyzetben szükség van, amennyiben nem szeretnénk lemaradni a konkurensekkel szemben. Az energiahatékonysági adókedvezmény remek lehetőségeket nyújt arra, hogy elvégezzünk olyan újításokat a cégen belül, amelyekre amúgy is szükség lenne. Voltaképpen a saját profitunkból befizetett összeget igényelhetjük vissza részben, ahelyett, hogy hagynánk azt elveszni. Legyen szó kazán-, szivattyú- vagy folyadékhűtő cseréről, világításmodernizálásról, elektromos autó beszerzésről, a lehetőségek nagyon széleskörűek.

Közösen dolgozva a getenergy.hu weboldal szakembereivel, könnyedén megtalálhatóak azok a gyengepontok, ahol komolyak a veszteségek, így célirányosan végezhető el a javítás-fejlesztés és a termelékenység növelése, miközben az energiafelhasználás és ezzel egyetemben a szennyező anyagok kibocsájtása nagyban lecsökken. Ismerjük meg a pontos részleteket, majd pedig döntsünk okosan és vegyük kezünkbe a vállalkozásunk irányítását, megkeresve, valamint alkalmazva a szükséges anyagi hátteret!