Fűthető kesztyű
Fűthető kesztyű

Tél idején a végtagok rendkívül lehűlnek, ha nincsenek gondosan védve vastag rétegekkel. A kezek kifejezetten érzékeny területnek számítanak. A kihűlt, fagyos ujjaknak búcsút lehet inteni, a praktikus fűthető kesztyű segítségével.

Ez az okos kis készülék a modern világ szülöttje, a technológiai vívmányokat pedig mindig érdemes kipróbálni, hiszen a fejlődés az emberiség kényelmére szolgál. A fűthető kesztyű a www.futhetoruha.hu weboldalon már a hazai piacon is beszerezhető.

A helyes oltalmazásnak köszönhetően, akadályozva lesz a reuma kialakulásának esélye. Egyébként sportoláskor és a mindennapokban is hasznosnak bizonyuló eszköz tulajdonképpen egy bélés, amit a jól bevált kesztyű alá kell felvenni.

Akkumulátorral működik, a ki- és bekapcsolást szolgáltató gomb pedig a csuklón fog elhelyezkedni. Ha a kézfej már felmelegedett, spórolni lehet az elem erejével. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy a fűthető kesztyű mindegyik használata után, az áramforrás legyen feltöltve, így a következő használat előtt nem lesz ok hőbörgésre.