Kategória Szolgáltatás

Viszonylag drága az eladó lakás Budapest 7. kerületében

eladó lakás Budapest 7. kerület
eladó lakás Budapest 7. kerület
Eladó lakás Budapest 7. kerület

Évek óta egy bérelt lakásban lakik együtt a kedvesével, de mivel már jó ideje gyűjtögetnek, ezért úgy érzi, ideje volna egy saját ingatlanba befektetni? Amennyiben eladó lakás Budapest 7. kerület után érdeklődne, akkor tekintsen meg egy átfogó kínálatot az otpip.hu weboldalon!

Az OTP Ingatlanpont nem csupán ingatlanközvetítéssel foglalkozik, hanem pénzintézethez híven, a finanszírozáshoz is segítséget nyújt. Az eladó lakás Budapest 7. kerületében Önnek is elérhető, ha belemegy az egyik igen kedvező feltételű hiteligénylésbe. Mielőtt még belevágna, okvetlenül vegye fel a kapcsolatot a bank hitelügyintézőivel, akik részletes tájékoztatással látják majd el!

Az összes eladó lakás Budapest 7. kerület területén eléggé magas vételáron van, mivel egy eléggé központi zónáról van szó, ezért szinte biztosan hitelkérelemhez kell folyamodnia, viszont nem adódhat semmiféle probléma, ha elegendő önrésszel rendelkezik, illetve az Ön és párja munkahelye egyaránt megbízható, ugyanis ekkor biztosan felveheti a szükséges összeget.

Print Friendly, PDF & Email