Chuggington játékok
Chuggington játékok

Már egész kis kortól szeretik tologatni a gyerekek a különböző járműveket. Elsősorban a kisfiúk, de a leány testvéreik is szívesen játszanak velük. Az egyik legújabb ilyen játék az aranyos éneklő és beszélő színes kisvonatok. Ezek a Chuggington játékok a csodajáték webáruházban már megvásárolhatók. Biztosan nagyon sok gyerek nézi, a róluk szóló rajzfilmeket, ahol a szimpatikus kismozdonyok és a hozzájuk tartozó pótkocsik mindig valamilyen galibába keverednek.

A játékokat három éves kortól ajánljuk, de mivel nem lenyelhetők esetleg a kisebb gyerekek is tologathatják őket. Elsősorban a kisebb gyerekeknek készülnek a rajzfilmek és a játékok is. Vannak közöttük kislányokat és kisfiúkat, de nagypapákat is megszemélyesítő vonatok is, amelyek a síneken robogva, néha betartanak néha segítenek egymásnak.Vannak közöttük külföldi vonatocskák is, amelyek enyhe akcentussal beszélik az angol nyelvet (persze ha eredetiben hallgatják őket a gyerekek).

A vonatocskák mellett, webáruházunkban vásárolhatóak a játék egyéb kellékei is. Ezek a különböző sínpályák, melyek között találhatóak előre gyártottak és egyénileg összerakhatók is. Ez utóbbinál a sínpályák hossza és alakja tetszőlegesen formálható. A vonatok különböző munkákat végeznek és ettől függ, hogy milyen pótkocsit kapcsolunk hozzá.

Vannak olyan pótkocsik is, amelyeken valamilyen szerszám található, hiszen van közöttük, amelyik a bányában szállít, van amelyik pályát javít, vagy mozdonyokat szervizel. Vásárolható állomás épület is, ahol az utasok a következő Chuggington vonatot várják. És mint ahogy az életben lenni szokott, velük is mindig történik valami.