Zászló tökéletes megjelenéssel? Igen, ilyen is kapható, de ezt az alapanyag, a színtelítettség és a zászlótartó minősége is jelentősen befolyásolja. Ugyanis a zászló, zászlótartó nélkül nem teljes egész, és ez utóbbi elhelyezése meghatározhatja a lobogó élettartamát is. A zászlók persze nem egyformák. Más-más méretben, kivitelben és anyagból készülnek.

Vannak kifejezeten kültérre szánt, ellenállóbb, poliészter anyagból készült, és vannak kifinomult kültéri vagy beltéri selyem szatén változatok is. A megfelelő megjelenéshez pedig különböző funkciójú és kinézetű zászlótartók is rendelkezésre állnak. Beltéri padlóra gyakran választják a díszes, aranyszínű tartókat.

Kültérre pedig a masszív, de diszkrét megjelenésű, fekete, falra szerelhető, korrózióvédelemmel ellátott, acél, egy, két vagy három ágú változatokat, illetve a 4-12 méteres karbantartásmentes zászlórudakat. Az asztali elhelyezéshez is találhat nálunk megfelelő darabot. Ez utóbbi elegáns ezüst vagy sárgaréz színű, teli vagy csavart talpú is lehet.

A megfelelő zászlótartó kiválasztásakor minden esetben a zászló méretét kell alapul vennünk. A nagyobb zászlók és hosszabb zászlórudak esetén a falra szerelhető és a padlóra tehető tartók állnak rendelkezésre. A padlóra ajánlott változatok a diszkrét műkőből vagy a lényegesen látványosabb, illetve ünnepélyesebb megjelenést kölcsönző sárgarézből készülnek, itt is 1, 2 és 3 ágú kivitelben.

De ne feledkezzünk meg a fa vagy áttört beton, villanyoszlopra, egyszerűen, minimális időráfordítással szerelhető változatokról sem, amelyeket kompletten, zászlóval és 70 cm-es nyéllel együtt vásárolhat meg nálunk. Március 15-e közeledtével egyre többet láthatunk belőlük országszerte. Vegye meg Ön is időben, akár még ma!